Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Salsadansen.be staat in het Antwerpse al jaren aan de top als het op salsalessen aankomt. De reden daarvan is dat de lessen gegeven worden door professioneel opgeleide dansleraren die al vele jaren les geven. Hun uitgesproken enthousiasme zorgt ervoor dat iedereen met veel plezier naar de salsales komt. Je leert er niet alleen leuke salsafiguren, maar gaat ook naar huis met een heleboel nieuwe vrienden.

 

 

Elke woensdagavond na de salsalessen is er nog een uurtje vrij salsadansen (22.00u tot 23.00u).

Tijdens dit uurtje kan je de aangeleerde salsapassen inoefenen. Ook staan Patrick en Karin je dan met raad en daad bij mocht je vragen hebben.

Patrick begon zijn danscarrière in 1985 in de Brasschaatse Dansclub "Marc Spillemaeckers". Enkele jaren later leerde hij Karin kennen en begonnen zij samen aan de opleiding dansleraar. Alvorens deze te mogen aanvatten, dienden zij een intensieve opleiding te volgen bij Bloso. Na de cursussen anatomie, fysiologie, EHBO, ... te hebben gevolgd, kregen zij het diploma assistent-sportleraar. Hierna volgden zij een 3-jarige opleiding tot dansleraar.

Voor Patrick en Karin is dansen nog steeds een passie. Zij geven nu al vele jaren dansles waarvan 17 jaar salsa, bachata, merengue, ... en dit met nog altijd evenveel plezier en enthousiasme als in de beginjaren.