Tarde de Salsa

Tarde de Salsa in Ekeren

Tarde de Salsa

Elke maand is het Tarde de Salsa!

Salsadansen.be organiseert elke maand in de feestzaal Barazza een salsa avond.  Of je nu een beginnende salsadanser bent of een ver gevorderde, iedereen is welkom.
Ben je alleen? Geen probleem, je gaat er in ieder geval dansers ontmoeten waarmee je een fijne avond zal beleven.

Dus, mocht je binnenkort echt zin hebben om te dansen maar kan er niemand met je mee? Trek je stoute salsaschoenen aan en kom naar Tarde de Salsa! Eerste keer?.....

De volgende Tarde de Salsa is op:

Zondag 7 april 2019.
Start om 20.00u met een workshop bachata!

Place to be:

Feestzalen: "Barazza"

Slijkweg 42

2180 Antwerpen/Ekeren

(ter hoogte afrit 15 Leugenberg)

Dames nodigen uit

Je bent een vrouw en vaak voelt het onwennig aan om een man, waarmee je wil gaan dansen, uit te nodigen. Het zit er in onze cultuur nog altijd niet ingebakken. Er wordt nog steeds verwacht dat de heer de dame uitnodigt, maar waarom zou het zo moeten gebeuren? Hier volgen enkele tips om jou te overhalen dit wel te doen, zodat je zeker niet aan de kant blijft staan. 

– Maak er een grapje van. Vraag hem of hij in staat denkt te zijn je goed te kunnen leiden. Of probeer het door te vragen: "Zoek je mij?". Bovendien, als je hem uitdaagt, dan ben je er gegarandeerd zeker van dat hij jou alle hoeken van de dansvloer wil laten zien.
– Complimenteer hem. Vertel hem dat je avond niet compleet is als jullie niet samen een dansje hebben gedaan. Het zal zijn ego strelen en je hoeft waarschijnlijk niet bang te zijn dat hij je in het vervolg nog over het hoofd zal zien.

Eens enkele mannen jou hebben zien dansen, dan zal je automatisch uitgenodigd worden voor de volgende dans. Het is en blijft een kettingreactie.

Als dansetiquette geldt dat je niemand weigert die je komt uitnodigen om te dansen. Behalve uiteraard als je een bepaalde dans niet kan, of die al aan iemand anders hebt beloofd. Meestal is het dan wel gepast om voor te stellen de volgende dans samen te doen.