SINGLES ZIJN VAN HARTE WELKOM!

De laatste tijd krijgen wij meer en meer de vraag van singles of het mogelijk is om alleen te komen dansen. Omdat niet iedereen een partner heeft, is Salsadansen.be reeds van in den beginne aan deze vraag tegemoetgekomen. Sterker nog, wij zijn gekend in onze aanpak en trekken met succes steeds meer en meer singles aan. Bovendien komt minstens de helft van onze cursisten alleen en dat is natuurlijk geen probleem.

Doorschuifsysteem

Ons uniek systeem van doorschuiven zorgt ervoor dat je steeds met een andere partner danst. Je wordt dus niet aan een vaste partner gekoppeld. Zo kom je in een vriendenkring terecht waar je in geen tijd een heel aantal mensen leert kennen. Wanneer er een man of vrouw te weinig is, dan springen de dansers van de hogere levels met plezier in. Daardoor gebeurt het zelden dat je alleen komt te staan in het doorschuifsysteem.

singles

Belangrijk: wij koppelen en bemiddelen niet. Dat is niet onze bedoeling, maar wij geven wel aan iedere single de kans om zijn vriendenkring uit te bouwen. Ons hoofddoel is en blijft om iedereen salsa te laten dansen zodat jullie allemaal een aangename avond hebben. Iedereen is welkom bij in onze salsaclub.

Ondertussen zijn er al zeer mooie vriendschappen ontstaan tijdens het dansen.
Dansen is de manier om mensen te leren kennen en houdt onmiddellijk fysiek contact in, wat dan weer uitnodigt tot een gesprek.
Na de inspanning is er de mogelijkheid om een drankje te consumeren, want op die wijze worden de sociale contacten aangescherpt.

Meld je hier aan voor een gratis proefles!